Mennään Suomeen

Projektimme nimi on "Mennään Suomeen" (alustavasti "Mennään Keski-Suomeen").

Sen Ydin on kanava YouTubessa ja sivu Google+:ssa.

Kaikki kanavalla on venäjäksi ja se on suunnattu venäjänkielisille ihmisille. Tavoitteena on saada venäläiset kiinnostumaan Suomen matkailusta (alustavasti Keski-Suomen). Kanava on suunniteltu avattavaksi lokakuussa. Teemme Suomesta filmejä kanavalle ja Google+:n sivulle.

Filmeissä kerromme mitä Suomessa on tarjolla nyt ja lähitulevaisuudessa. Nyt otamme yhteyttä eri tahoihin ja neuvottelemme kuvauksista. Kuvaukset voimme aloittaa heti. Fimiemme tyyli on enimmäkseen video-blogi. Ne eivät ole mainoksia, vaan kertomuksia siitä mitä todella on tarjolla. Haluamme tarjota luotettavaa ja ajankohtaista tietoa asiakkaalle, joka usein näkee sen minkä haluaa.

 

Kanavasta vastaava henkilö on Karl Rautio, eli Kalle.

Karl Rautio

044 539 75 29

 

P.S. tänä vuonna 2014 teemme filmit ilmaiseksi.

 

 

 

 

Project "Let’s Find and Use Your Creativity"

 

About the Project

The main aim of the project is development of a new training concept – working out the guidelines, training and teaching materials to be used for training and instructing representatives of professions in which creativity is an essential component of their work and for other people who are interested in developing their creativity to add to their innovative and creative thinking. This will improve the training quality and trainees’ ability to create new, innovative products of intellectual activity and make their working process and its results more efficient.

The method is based on collecting knowledge and good practice of the project partners’ organizations and other experts in this field, and it also includes a training course for a pilot group to test efficiency of the new training concept, the training materials and the guidelines created.

Project supported by Nordplus HE programme.

 

Materials:

 

Creativitytools_FIN.pdf

Self_actualization_Fin.pdf

Talanted_thinking_FIN.pdf

Talanted_thinking_Tasks_FIN.pdf

TRIZ_Fin.pdf